Forretter

GAMBAS STEGTE TIGERREJER
Serveres med hvidløgsolie, chili og hvidløgsbrød - kr. 90

CANADISK HUMMER
Frisk halv hummer grillet og serveret med citron, urtemayo og hummerskum. - kr. 105

ASPARGESSUPPE
Serveres med limecreme, urteolie og grøntsager. - kr. 85

Hovedretter

RIBEYE
Serveres med steak fritter, bearnaise sovs og grøn salat - kr. 280

OKSEMØRBRAD
Serveres med ristede kartofler, champignon sovs og grøn salat - kr. 295

TRØFFEL PASTA
Frisk pasta linguine i cremet svampesovs og hvidløgsbrød (kylling + 35 / steak +45) - kr. 175

FISH AND CHIPS
Stegt torsk i dej, tartar sovs, mosede grønne ærter, fritter og grillet lime - kr. 175

CÆSAR SALAT
Med grillet kylling, ansjoser, crispy salat og franske croutoner - kr. 159

* BOVI WAGYU BURGER
180g oksekød, salat, trøffelaioli, tomat, syltet agurk, karamaliseret løg, økologisk cheddarost, briochebolle - kr. 180

* STEAK BURGER
Frilands oksekød, salat, dijonmayo, tomat, syltet rødløg, tartarsovs, briochebolle - kr. 185

* MUSHROOM OBSESSION
180g oksekød, salat, krydret tomatsalsa, vampecreme, trøffelaioli, syltede svampe, parmesan, dijonmayo, briochebolle - kr. 189

STEAK SALAT
Med frilandsbøf, daletomater, bønner, artiskokker, blandet salat, dressing og tartarsovs - kr. 189

COMBO FOR 2 - TOMAHAWK
Serveres med ristede kartofler, grøn salat og champignon sovs  - kr. 189

Sides

SMØRDAMPEDE GRØNTSAGER
- kr. 40

GRØN SALAT
kr. 40

SMØR-RISTEDE KARTOFLER
- kr. 40

LILLE CÆSER SALAT
kr. 40

FRITTER
- kr. 40

Sovs & dip

BEARNAISE SOVS(+15,- MED TRØFFEL )
- kr. 20

CHAMPIGNON SOVS
- kr. 20

TARTAR SOVS
- kr. 20

URTE MAYO
- kr. 20

CHILI MAYO
- kr. 20

DIJON MAYO
- kr. 20

TRØFFEL AIOLI
- kr. 20

KETCHUP
- kr. 20

Desserter

HVID CHOKOLADE CHEESE CAKE
Med crumble og rabarberkompot - kr. 79

MØRK CHOKOLADE MOUSSE
Serveres med vanilje creme - kr. 79

CREME BRULÉE
Serveres med abrikos-is - kr. 79